The orange snooker machine

hugo van houten

mij zien spelen?
Client
Client
Client
Client

Kika toernooi voor de zieke Bjorn Coenraad in Leiden

18-03-2017 Gehele dag
Utrechtse Veer 31, 2311 ND Leiden, Nederland
Address: Utrechtse Veer 31, 2311 ND Leiden, Nederland

Bjorn Coenraad – KiKa – toernooi op 18 maart!

(Citaat snookerblog)

Een paar dagen geleden bereikte ons een zeer triest bericht: het bijna 3-jarige zoontje Bjorn, van de Nederlandse snooker referee Keesjan Coenraad, is momenteel in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht opgenomen in verband met een tumor aan zijn nieren. 

Er is direct met chemotherapie gestart omdat er stolsels geconstateerd zijn die bedreigend zijn. We leven natuurlijk heel erg mee met de familie Coenraad en wensen ze het allerbeste in deze moeilijke tijd.

Het bracht ons meteen weer op het idee om al deze dappere kinderen te steunen en hebben daarom besloten om weer een snooker toernooi te organiseren om geld in te zamelen voor de stichting Kika – KinderenKankervrij. Wij hebben toestemming van Keesjan en Gerda gekregen om dit in naam te doen van hun zoon Bjorn.

Dus, op zaterdag 18 maart, in De Snookerij in Leiden organiseren wij het Bjorn Coenraad – KiKa – toernooi.
De hele dag staat in het teken om geld in te zamelen voor de stichting KiKa. Alle details zullen we zo spoedig mogelijk publiceren maar er zal zeker weer een veiling zijn met prachtige snooker memorabilia en andere mooie items. 

Ik heb ook alvast maar een doneer pagina geopend zodat jullie vrienden die niets met snooker hebben of die datum verhinderd zijn maar KiKa toch willen steunen daar terecht kunnen. Ik vraag jullie dan ook dit bericht met iedereen te delen zodat we zoveel mogelijk geld kunnen werven om al deze lieve dappere kinderen en hun families te helpen met hun herstel! Alvast bedankt allemaal!

Jan Verhaas en Annet van Riel